İSTANBUL / KADIKÖY - ÇİFTEHAVUZLAR ORTAOKULU

May

TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinliğimiz gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor ayrıca bizlere destek veren okul aile birliği üyelerimize ve değerli katılımcılara teşekkür ediyoruz.

May

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz" konulu proje sergisine 2 projemizle katıldık.

May

Obezite ile başetme konulu sunumu ile okulumuz öğrencilerine bilgi veren Yasemin hanıma çok teşekkür ederiz, sağlıklı beslenme ve egzersiz önemli 🏃‍♂️🏃‍♀️🙆‍♂️🙆‍♀️

May

"İhmal ve İstismardan Korunma" konulu semineri ile okulumuz 5. sınıf öğrencilerini bilgilendiren Pedagog Belgin Temur´a teşekkür ederiz. 🌼🌼🌼

Mrt

2. Dönem Kurs Listeleri ve programı yayınlanmıştır. Aynı güne çakışan kurslarda istenilen kurs tercih edilecektir. Hiç bir kursta ismi olmayan öğrenciler kurs öğretmeni ile görüşerek kursa katılabilirler.

SAYIN VELİLERİMİZ

Okulumuz öğrencilerinin kılık kıyafet kurallarına uymadığı ve tüm uyarılara rağmen kurallara uymamakta ısrar ettiği gözlemlenmiştir. Bilindiği üzere öğrencilerin okula okul kıyafeti ile gelmeleri zorunludur. 2. Dönem başında yapılan öğretmenler kurulunda bu konu ile ilgili bazı kararlar alınmıştır.

Şbt

1. Dönem Karne Törenimizde derece giren öğrencilerimizi ve başarılı sporcularımızı ödüllendirdik. Tüm öğrencilerimize sonraki dönemlerde de başarılar diliyoruz.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimizle Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi ve Haydarpaşa Anadolu Lisesi ziyaretleri gerçekleştirdik