İSTANBUL / KADIKÖY - ÇİFTEHAVUZLAR ORTAOKULU

SAYIN VELİLERİMİZ

Okulumuz öğrencilerinin kılık kıyafet kurallarına uymadığı ve tüm uyarılara rağmen kurallara uymamakta ısrar ettiği gözlemlenmiştir. Bilindiği üzere öğrencilerin okula okul kıyafeti ile gelmeleri zorunludur. 2. Dönem başında yapılan öğretmenler kurulunda bu konu ile ilgili bazı kararlar alınmıştır.

Şbt

1. Dönem Karne Törenimizde derece giren öğrencilerimizi ve başarılı sporcularımızı ödüllendirdik. Tüm öğrencilerimize sonraki dönemlerde de başarılar diliyoruz.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimizle Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi ve Haydarpaşa Anadolu Lisesi ziyaretleri gerçekleştirdik

Şbt

Müzik Öğretmenimiz Nurhan Yaltur yönetiminde hazırlanan Okul Orkestramız Yılsonu Konseri verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimize İstanbul Üniversitesinden Yard. Doç Dr. Tamer Ergin tarafından PASS Bilişsel Müdahale Eğitimi verilmektedir. Eğitim sonrasında alınan bilgiler ile Erasmus+ projemizde de kullanılmak üzere içerikler geliştirilmiştir.

Şbt

Öğrecilerimizin Teknoloji Tasarım dersinde hazırladıkları Çevre konulu afiş tasarımları sergilendi

Şbt

Klinik psikolog Serkan Kahyaoğlu´na "Aile içi iletişim" konusunda verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz. Velilerimize gösterdikleri katılım için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenlerle saygı, sevgi ve özlemle andık

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Cumhuriyet´imizin kuruluşunun 94. yılını okul bahçemizde yapılan törenle kutladık.

Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. M.K. ATATÜRK

Ekm

Bugün gerçekleştirdiğimiz okul öğrenci meclis başkanlığı seçimi sonucu 8/C sınıfı öğrencimiz Yamaç ÇİÇEK 431 oy ile okul başkanı seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz ""👏""👏 Seçimlerin sağlıklı yürütülmesini sağlayan sandık görevlisi öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

1. Dönem Destekleme ve Yetiştirme kursları 09.10.2017 tarihinde başlayacaktır.

Ekm

8 Ekim 2017 Pazar günü saat 12:00´de Veli Toplantısı, saat 14:00´de Okul Aile Birliği seçimi yapılacaktır. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Güncel ders programına Dosyalar bölümünden ulaşabilirsiniz.

Haz

2017 Mezunlarımızı coşkulu bir törenle uğurladık. Yolunuz bahtınız açık, başarılarınız daim olsun.

Haz

“Play With Me and Teach Me” adlı AB Erasmus+ projemiz ile üçüncü ziyaretimizi 20-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında (Villafranca de los Barros - Badajos) İspanya´ya gerçekleştirdik.