İSTANBUL / KADIKÖY - ÇİFTEHAVUZLAR ORTAOKULU

Haz

2017 Mezunlarımızı coşkulu bir törenle uğurladık. Yolunuz bahtınız açık, başarılarınız daim olsun.

Haz

“Play With Me and Teach Me” adlı AB Erasmus+ projemiz ile üçüncü ziyaretimizi 20-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında (Villafranca de los Barros - Badajos) İspanya´ya gerçekleştirdik.

Haz

Proje Fuarında sergilenmeye layık görülen 3 eserimizle fuardaki yerimizi aldık.

Haz

Öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde ürettikleri çalışmalar okul koridorlarında sergileniyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Haz

Türkiye Şampiyonu olan Yıldız Kürek Takımımızı kutlarız.

Haz

5-C ve 5-F Sınıfı öğrencileri yazdıkları oyunları velilerimize ve diğer sınıflara sergilediler. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Okul Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Özel Kervan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Fenerbahçe Anadolu Lisesini ziyaret ettiler

Haz

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kermesimize katkıda bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz

Haz

Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu 4.sınıf öğrencilerini okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimiz tarafından yapılan okul tanıtım sunumları ardından beraber okulumuzu gezdik.

Haz

Okul Koromuz Marmara Üniversitesi Kültür ve Sanat Günleri Etkinliğinde minik bir konser verdi

Haz

Yetim Kardeş Projesi kapsamında Türkiye´nin çeşitli yerlerinde bulunan 3 kardeşimize yardımda bulunuyoruz

Haz

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ile okulumuzda çocuklarımızla kutladık.

Nis

7. Sınıf öğrencilerimize TEOG bilgilendirme sunumu yaptık.

Nis

Uzman Psikolog Sevil Usanmaz´a öğrencilerimize verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz

Nis

Kapadokya´ya gittiğimiz okul gezimizden fotoğraflar, balon ile gezinti çok güzel bir deneyim oldu.